Menu icon


Wij rekenen voor bezorgrestaurants 5% provisie over elke bestelling. Dat is 8% goedkoper dan Thuisbezorgd.nl. Zo helpen wij u als ondernemer!

Sluit u nu GRATIS aan en geniet van de tientallen functies zoals o.a. uw eigen klanten beheren én contacteren, acties zelf aanmaken, uw eigen domeinnaam en zelf uw eigen prijzen bepalen. Binnenkort is het zelfs mogelijk om onze eigen printer met betaalfunctie en printfunctie te bestellen. U bent dan nog goedkoper uit ! Wij zorgen dat u meer klanten krijgt !

Wij verzorgen voor jouw afhaal- en bezorgrestaurant alle online verkopen. Wij maken reclame voor jouw afhaal- en bezorgrestaurant. Het voordeel is dat je dan meer omzet krijgt, die je anders niet had. Een zeer geavanceerd bestelsysteem met talloze opties voor elke restaurant-eigenaar, waarbij wij van alles voor jou regelen. Uiteraard is het voor elke restaurant-eigenaar mogelijk om alles menu's te bewerken, gerechten en prijzen toe te voegen. Je bepaalt zelf de postcodes waar het afhaal- en bezorgrestaurant kan bezorgen.

Onze pluspunten voor jouw afhaal- en bezorgrestaurant:

- Uitgebreid systeem voor elk afhaal- en bezorgrestaurant.
- Makkelijk in gebruik en het grootste gebruikersgemak.
- Lokaal beter gevonden worden, wij maken reclame.
- Bereik nieuwe klanten: al onze gebruikers kunnen bij jou bestellen.
- De gehele dag online bestellingen ontvangen zonder inspanning.

- Eigen account met o.a. gehele bestelgeschiedenis.
- Creeër je eigen acties voor je klanten.
- Je kunt je klanten zelf beheren.
- En nog veel meer functies om bezoekers te krijgen!


Gratis aanmelden: bezorgrestaurants.
Gratis aanmelden: consumenten.